Sunnuntaina (ex-?) vaimo heräsi ja ekana totesi että haluaa tänään illalla vetää perseet. Ajattelin itse leffailtaa, ei puhuttaisi näistä eroamisista, tunteista ym.. Vain leffailta. Ok, senkun menet. Sanoi menevänsä kaverinsa luo ja sieltä baariin. Päivä oli muuten ihan ok, menivät muksujen kanssa kummipoikansa synttäreille ja tulivat hieman ennen kuin oli lasten nukkumaan meno aika. Ennen nukkumaanmenoa olimme kaikki yhdessä sohvalla ja vietimme laatuaikaa. Vaimokin hymyili, oli rennon oloinen vaikka tämä tilanne meille molemmille on yhtä helvettiä. Jopa halailtiin ja pussailtiin. :-)

Sitten muksut nukkumaan ja vaimo sanoi menevänsä suihkuun. Ajattelin ensin että heitän ihan vitsinä että mahtuukos mukaan. Vastasi että kyllä sitä suihkuun mahtuu. Pakko myöntää että olen aina pitänyt vaimoani kauniina ja seksikkäänä, mutta nyt kun hän paineli edeltä suihkuun ilman rihmankiertämää niin kaikki veri pakeni päästä alaspäin. Tosin tämä on tapahtunut lähes aina kun näen hänet vähissä vaatteissa tai sopivassa asennossa. :-)

Eipäs mennä kuitenkaan yksityiskohtiin sen enempää eli tapahtui mitä tapahtui ;-) ja sitten hän jatkoi valmistautumista kaverinsa luo lähtöön.